Ανταλλακτικά Πλοίων

___

Ένα από τα βασικότερα ατού της Εταιρίας μας είναι η 40ετής και πλέον συνεχής ενασχόληση των στελεχών της στις μεταφορές ανταλλακτικών και εφοδίων πλοίων στα περισσότερα λιμάνια παγκοσμίως. Η Εταιρεία μας συνεργάζεται επιτυχώς στον τομέα αυτό με πολλές Ελληνικές Ναυτιλιακές Εταιρείες διασφαλίζοντας έτσι συντονισμένες παραδόσεις σε ακριβείς χρόνους.

Το προσωπικό μας είναι αυθεντία στην μεταφορά ανταλλακτικών πλοίων. Για παράδειγμα μεταφέρουμε ανταλλακτικά πλοίων σε όλο το κόσμο εντός σύντομων προθεσμιών. Το Παγκόσμιο ολοκληρωμένο δίκτυο πρακτόρων μας είναι διεθνές. Εμπορευματικές μεταφορές και υπηρεσίες παρέχονται από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο προς κάθε πόλη.

Η Χάρλας επεκτείνει τις υπηρεσίες αερομεταφοράς στην ελληνική κοινότητα ιδιόκτητων πλοίων παραδίδοντας ανταλλακτικά πλοίων στην ώρα τους, περισυλλέγοντάς τα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και παραδίδοντας τα σε οποιαδήποτε πόλη ή λιμάνι στον κόσμο. Η επικοινωνία είναι γρήγορη, η απόκριση άμεση, η υπηρεσία πλήρης με συνεχής παρακολούθηση του φορτίου.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων