Μεταφορές Αποσκευών

Κράτηση

Μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, είτε onlineείτε μέσω τηλεφώνου.

‘Οσον αφορά την Αθήνα, μπορούμε να προχωρήσουμε το αίτημά σας εντός 6 ωρών από την παραγγελία σας και στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας εντός 24 ωρών από την παραγγελία σας.

Σε διεθνές επίπεδο, μπορούμε να παραλάβουμε εντός 48 ωρών από την παραγγελία σας, με την πιο διαθέσιμη ταχεία υπηρεσία που διαθέτουμε. Επικοινωνίστε μαζί μας άμεσα για να μάθετε περισσότερα.

Προετοιμασία

Απλά προετοιμάστε τις αποσκευές σας σαν να τις μεταφέρατε εσείς οι ίδιοι στο αεροδρόμιο. Η Εταιρεία μας θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Ότι έχει να κάνει με αθλητικό εξοπλισμό χρειάζεται να είναι πακεταρισμένος σε ειδική συσκευασία. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε ειδικές συσκευασίες για ποδήλατα ή σε κιβώτια, οι τσάντες του γκολφ θα πρέπει να είναι σε ειδικές θήκες ή καλλύματα και τα πέδιλα του σκι θα πρέπει επίσης να είναι πακεταρισμένα σε κατάλληλες θήκες για σκι. Για όλα αυτά θα σας συμβουλεύσει η Εταιρεία μας

Παραλαβή

Ένας συνεργάτης της Εταιρείας μας έρχεται στο σπίτι, το γραφείο σας, το ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιο κατά την προγραμματισμένη ώρα για να συλλέξει την αποστολή σας.

Οι αποσκευές σας τυλίγονται σε ειδικά πλαστικά, ή προστατευτικές συσκευασίες και κατευθύνονται προς τον τελικό προορισμό τους. Δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε παρόντες κατά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής των αποσκευών σας.

Παράδοση

Η Εταιρία μας παραδίδει την αποστολή σας στον προγραμματισμένο προορισμός σας, όπου και σας περιμένουν κατά την άφιξή σας.

Μπορείτε έτσι να ταξιδεύετε άνετα χωρίς το άγχος και την ταλαιπωρία του να έχετε μαζί σας όλες αυτές τις αποσκευές κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η Εταιρεία μας εγγυάται για όλες τις παραδόσεις των αποσκευών σας να γίνονται στην ώρα τους. Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής η διαδικασία απλά αντιστρέφεται.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων