Αεροπορικές Μεταφορές

___

Η μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ που δείχνουμε στις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας, ώστε να διασφαλίσουν τα εμπορεύματά τους, είναι τα βασικά κριτήρια, που οδηγούν ολοένα και περισσότερους πελάτες να εμπιστεύονται τα φορτία τους στην εταιρεία μας.

Για οποιοδήποτε φορτίο, από και προς οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών μας, προωθώντας κάθε εμπόρευμα  πόρτα-πόρτα ή αεροδρόμιο-αεροδρόμιο.

Η λειτουργία του υποκαταστήματος μας στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την εταιρεία , που μας δίνει τη δυνατότητα  να διαχειριζόμαστε τα φορτία των πελατών μας -είτε πρόκειται για εισαγωγή είτε για εξαγωγή- σε «χρόνο μηδέν» και με συνεχή εποπτεία του συνόλου των διαδικασιών, από εξειδικευμένα στελέχη.

Δεν είναι τυχαίο, που ένας πολύ μεγάλος αριθμός διεθνών καλλιτεχνικών σχημάτων μας εμπιστεύονται  τη μεταφορά του εξειδικευμένου και ευαίσθητου εξοπλισμού τους, από και προς τους προορισμούς των περιοδειών τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μερικά από αυτά τα καλλιτεχνικά σχήματα είναι: BBC Orchestra, Berlin Philharmonic, Cologne Orchestra, Dresden Orchestra, London Philharmonic, Russian Orchestra, Danish Orchestra, Rotterdam Philharmonic, Dream Theatre, Θέατρο Τέχνης, Αμφιθέατρο, Εθνικό Θέατρο, Elton John, REM, Prodigy, Rolling Stones, Ritchie Blackmore, U2, Liza Minelli, Lou Reed, Simple Minds, Blur, Diana Ross, Bryan Ferry, Guns ’n Roses, Scorpions, Simple Reds, Sting, Oasis, Apollo 440, Afro Celt,  Morcheeba και πολλά άλλα.

Ογκομετρική μετατροπή 1 m³ = 167 Kgs

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων