54 Χρόνια Επιτυχίας

Η εταιρεία Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές συμπληρώνει 54 χρόνια στην αγορά της μεταφοράς και συνεχίζει να ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η ομάδα μας επέλεξε να πραγματοποιήσει μια εταιρική φωτογράφιση στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας. Σε κλίμα σύμπνοιας και με ηθικό ακμαίο, η ομάδα μας φωτογραφήθηκε σε ένα εμβληματικό ιστορικό μουσείο παγκόσμιας αναγνώρισης, ως απόδειξη ότι η εταιρεία μας έχει διαχρονική αξία και παραμένει σταθερή στις δεσμεύσεις της. Προτεραιότητά μας θέτουμε την κάλυψη των αναγκών του πελάτη, δείχνοντας κατανόηση και σεβασμό.  Αξιοπιστία, ασφάλεια, ταχύτητα, συνέπεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μας.

54 χρόνια τώρα σημασία για εμάς έχουν οι Άνθρωποι που δημιουργούν και διαμορφώνουν την ταυτότητα της εταιρείας. Η ομάδα μας είναι δεμένη σαν γροθιά και οι άνθρωποι ξεχωρίζουν για το πνεύμα συνεργασίας, την προθυμία τους, την προσήλωση στις εταιρικές αξίες και ήθος τους. Η ομάδα μας είναι πάντα «ετοιμοπόλεμη» να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους πελάτες και να εκτελέσουν το καθήκον τους. Για την εταιρεία Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές η  φράση «ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ»  δεν είναι ένα απλό ρητό. Παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τους ανθρώπους της.

Με το βλέμμα στο μέλλον συνεχίζουμε να επενδύουμε στους Ανθρώπους, να επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη τους και να παντρεύουμε την εμπειρία με τη νέα γενιά!

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που λειτουργεί με αλληλοϋποστήριξη, αλληλοκατανόηση, αλληλοσεβασμό αναδεικνύοντας το κλίμα Ασφάλειας και Εμπιστοσύνης που αποπνέει η εταιρεία μας στην επιχειρηματική αγορά.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας για τη διάθεση του χώρου και την άμεση εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε θερμά την Ομάδα μας, τους Ανθρώπους μας για την επιμονή τους και την καλλιτεχνική τους συμβολή!

Υ.Γ. Από τις φωτογραφίες απουσιάζει η ομάδα μας στο Αεροδρόμιο, λόγω φόρτου εργασίας, καθώς επίσης και εξέχοντα στελέχη της εταιρείας, λόγω καλοκαιρινών διακοπών! Επιφυλασσόμαστε για την επόμενη εταιρική φωτογράφιση! Σημείωση: Διευκρινίζουμε ότι οι εικονιζόμενοι, λόγω του ότι η εταιρεία τηρεί τον κανονισμό GDPR και οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις ISO που διαθέτει, έχουν συναινέσει, συμφωνήσει και υπογράψει υπεύθυνες δηλώσεις για τη δημοσίευση και χρήση των παραπάνω εικόνων!

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων