Κλείστε ραντεβού

Καλώς ήλθατε στην νέα υπηρεσία προγραμματισμού ραντεβού της Εταιρείας μας.

Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε πλέον να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στα γραφεία μας για την εξυπηρέτησή σας σε θέματα μεταφοράς των φορτίων σας επιλέγοντας την υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεστε.

Κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής κράτησης θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης.

Σε περίπτωση που δε λάβατε το εν λόγω μήνυμα, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ελέγξτε τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam ή junk).

Αν χρησιμοποιείτε Gmail, ελέγξτε την καρτέλα Social (Κοινωνικά).

Αν το μήνυμα έχει επισημανθεί ως ανεπιθύμητο, αφαιρέστε την επισήμανση. Διαφορετικά δε θα μπορείτε να λαμβάνετε αλληλογραφία από την Εταιρεία μας, καθώς θα καταλήγει στον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Service
Απρίλιος 2024
ΔεΔΤρΤΤεΤΠεΠΠαΠΣαΣΚυΚ

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

1

2

3

4

5

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων