Ανταλλακτικά Πλοίων

___

Ένα από τα βασικότερα ατού της Εταιρείας μας είναι η 40ετής και πλέον συνεχής ενασχόληση των στελεχών της στις μεταφορές ανταλλακτικών και εφοδίων πλοίων στα περισσότερα λιμάνια παγκοσμίως. Η Εταιρεία μας συνεργάζεται επιτυχώς στον τομέα αυτό με πολλές Ελληνικές Ναυτιλιακές Εταιρείες διασφαλίζοντας έτσι συντονισμένες παραδόσεις σε ακριβείς χρόνους.

Το προσωπικό μας είναι αυθεντία στην μεταφορά ανταλλακτικών πλοίων. Για παράδειγμα μεταφέρουμε ανταλλακτικά πλοίων σε όλο το κόσμο εντός σύντομων προθεσμιών. Το ολοκληρωμένο δίκτυο πρακτόρων μας είναι διεθνές. Εμπορευματικές μεταφορές και υπηρεσίες παρέχονται από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο προς κάθε πόλη.

Η Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. επεκτείνει τις υπηρεσίες αερομεταφοράς στην ελληνική κοινότητα ιδιόκτητων πλοίων παραδίδοντας ανταλλακτικά πλοίων στην ώρα τους, περισυλλέγοντάς τα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και παραδίδοντας τα σε οποιαδήποτε πόλη ή λιμάνι στον κόσμο. Η επικοινωνία είναι γρήγορη, η απόκριση άμεση, η υπηρεσία πλήρης με συνεχή παρακολούθηση του φορτίου.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων