Ειδικές Μεταφορές

___

Από το 1974, η Εταιρεία μας έχει την εμπειρία μεταφοράς και παράδοσης βαρέων ειδικών φορτίων σε προορισμούς προς όλες τις χώρες του εξωτερικού. Έχοντας κατά νου την ασφάλεια και την ποιότητα των μεταφορών, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα ελέγχου που διασφαλίζει ότι το φορτίο σας φτάνει εκεί που πρέπει σε άριστη κατάσταση. Οι πελάτες μας είναι η προτεραιότητά μας και αυτό μας κάνει να συνεχίζουμε. Με την εξειδικευμένες ομάδες που αγαπούν αυτό που κάνουν, μπορείτε να είστε ξεκούραστοι γνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από το είδος του αντικειμένου που στέλνετε, θα φτάσει στον προορισμό του με προσοχή εγκαίρως. Μην αναρωτιέστε ποτέ για το μέρος που βρίσκεται το φορτίο σας ή την κατάσταση του διότι είμαστε δεσμευμένοι να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και να ενημερώνονται για όλη την πορεία του έργου.

Διαθέτοντας μια σειρά ειδικού εξοπλισμού ανυψωτικά, υδραυλικών γρύλων μηχανήματα ολίσθησης και γερανούς αναλαμβάνουμε με ασφάλεια όλες τις εργασίες για την μεταφορά ειδικών φορτίων.

Κατανοούμε ότι τα ειδικά βαρέα μεταφορικά έργα απαιτούν μοναδικές λύσεις, γι’ αυτό η Εταιρεία μας παρέχει ειδικές υπηρεσίες μεταφοράς βαρέων φορτίων και βαρέων ανελκυστήρων για ειδικά και υπερμεγέθη φορτία.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας σχεδιάζει σχολαστικά και εκτελεί ολοκληρωμένα όλη την διαχείριση μεταφοράς, παραδίδοντας με επιτυχία το φορτίο σας εγκαίρως και κυρίως τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και τον επαγγελματισμό της ομάδας μας.

Χρησιμοποιώντας τον εξειδικευμένο στόλο συνεργατών μας ρυμουλκούμενων, γερανοφόρων οχημάτων & φορτηγών, υδραυλικών βαρέων ανυψωτικών μηχανημάτων και βαρέων ελκυστήρων, διαθέτουμε τους εξειδικευμένους πόρους για να καλύψουμε τις παγκόσμιες απαιτήσεις ενός τέτοιου μεταφορικού έργου.

Προσφέρουμε στους πελάτες τεχνικές συμβουλές για την ολοκλήρωση του έργου πριν και μετά τη μεταφορά, ατομικές και εξατομικευμένες λύσεις για την μεταφορά ειδικών φορτίων. Πολυετής πείρα, εκτεταμένη τεχνική εξειδίκευση και στενά δικτυωμένα τερματικά διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της φόρτωσης και αποστολής των ειδικών φορτίων. Το φορτίο συνοδεύεται συνήθως από τεχνικούς εμπειρογνώμονες της ομάδας μας.

Διάφορες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας συμπληρώνουν το φάσμα των υπηρεσιών μας:

• Αξιόπιστη και έγκαιρη μεταφορά εμπορευμάτων για εισαγωγές και εξαγωγές

• Ατομικές συμβουλές και πλήρης εκτέλεση μεταφορών ειδικών φορτίων

• Παρακολούθηση μεταφοράς – κατόπιν αιτήματος από το εργοστάσιο μέχρι την πόρτα του πελάτη

• Διαβούλευση, προγραμματισμός και υλοποίηση ασφάλισης φορτίου

• Πλήρη υπηρεσία μεταφοράς και αποστολής υπερμεγεθών φορτίων Επειδή οι κανονισμοί διαφέρουν από χώρα σε χώρα, η εταιρεία μας θα σας συμβουλεύσει και καθοδηγήσει με τις ακριβείς απαιτήσεις διαστάσεων στις οποίες θα ταξιδεύσει το φορτίο σας. Εάν η αποστολή σας υπερβαίνει τις μέγιστες διαστάσεις που έχουν καθοριστεί από μια χώρα, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για άδειες μεγάλου μεγέθους για τη μεταφορά του εξοπλισμού σας.

Έργα & Ημέραι…

Ειδικές Μεταφορές Ειδικές Μεταφορές
Νοέμβριος 2013 Μάϊος 2019
Διαβάστε περισσότερα… Διαβάστε περισσότερα…
 

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων