Υπηρεσίες Logistics

___

Ο έντονος ανταγωνισμός που επικρατεί μέσα σε μία  παγκοσμιοποιημένη αγορά που κινούνται οι επιχειρήσεις, τις αναγκάζει να αναζητήσουν νέους τρόπους πελατειακής προσέγγισης. Τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι η αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συνεργασία και το συντονισμό με τους προμηθευτές τους, καθώς και με τους πελάτες τους. Τον ρόλο αυτό του συντονιστή παίζουν τα logistics.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πιστοποιημένες εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες αποθήκευσης και οι οποίες διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα ηλεκτρικές ράμπες και μηχανικά μέσα δίνοντας τη δυνατότητα σωστής και ασφαλούς εκφόρτωσης.

Καταμέτρηση κατά τη φυσική παραλαβή (picking), διαχωρισμός και αποθήκευση των εμπορευμάτων. Η περισυλλογή των εμπορευμάτων γίνεται με ασύρματα τερματικά. Επιπλέον, γίνεται επαναληπτικός έλεγχος κατά τη διάρκεια της τελικής συσκευασίας (packing) για να εξαλειφθούν οι πιθανότητες ανθρώπινου λάθους. Τέλος, πραγματοποιείται η διαδικασία του labeling όπου απαιτείται κατά την προετοιμασία των παραγγελιών.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων