Μεταφορές Διεθνών Αθλητικών Εκδηλώσεων

___

Η Εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες και λειτουργικές υπηρεσίες στην εφοδιαστική αλυσίδα -logistics στον αθλητικό τομέα. Διαχειριζόμαστε όλα τα είδη μεταφορών αυτού του τομέα έχοντας μεγάλη εμπειρία με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Όχι μόνο παρέχουμε τις απαιτούμενες υπηρεσίες χερσαίας, αεροπορικής και θαλάσσιας μεταφοράς, αλλά επίσης συντονίζουμε όλη την πορεία της αθλητικής εκδήλωσης σε επίπεδο μεταφοράς, αποθήκευσης και εφοδιαστικής αλυσίδας. Η ομάδα μας θα σας προτείνει την βέλτιστη λύση εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία όλου του έργου. Προσφέρουμε υπηρεσίες logistics σε όλες τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων προπόνησης, χόμπι και αθλητικών διαγωνισμών διεθνώς. Η Εταιρεία μας είναι ο συνεργάτης σας για κάθε είδους αθλητική εκδήλωση. Έχοντας σαν βάση την μακροχρόνια εμπειρία μας, έχουμε χειριστεί το φορτίο πολλών αθλητικών εκδηλώσεων όπως ένα μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 στην Αθήνα.

Σχεδιασμός, συντονισμός, ομαδική εργασία, δέσμευση, θάρρος, τεχνική ικανότητα και πάθος για επιτυχία – όλα αυτά είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία μιας αθλητικής εκδήλωσης. Η Εταιρεία μας κατέχει αυτές τις προϋποθέσεις και τις εφαρμόζει προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτητικές απαιτήσεις αθλητικών εκδηλώσεων.

Ο χειρισμός μιας αθλητικής εκδήλωσης είναι ένας πολύ εξειδικευμένος τομέας που απαιτεί εκτεταμένο δίκτυο ανταποκριτών σε όλον τον κόσμο, φυσική παρουσία στους χώρους και σωστό χρονοδιάγραμμα.

Κατέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και βοηθητικό υλικό τον οποίο παρέχουμε επί τόπου, εγκαίρως, κάθε φορά, έχοντας την υποστήριξη του παγκόσμιου δικτύου ανταποκριτών μας για παράδοση οπουδήποτε διεθνώς.

Η εταιρεία μας παρέχει επίσης την κατάλληλη υποδομή και υποστήριξη για τη διαχείριση αθλητικών χώρων μεγάλης κλίμακας, έχοντας ολοκληρωμένη τεχνογνωσία και πόρους για την υποστήριξη τέτοιων εκδηλώσεων.

Με τη μακρόχρονη φήμη μας στην οργάνωση διεθνών αθλητικών γεγονότων, η ομάδα των ειδικών μας έχει αναπτύξει διεργασίες logistics για το συντονισμό του συνόλου μιας διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία της.

Είτε πρόκειται για οργανωμένη αθλητική εκδήλωση, είτε για παγκόσμια αθλητική περιοδεία, όλα αυτά τα έργα έχουν πολύπλοκες διαδικασίες που απαιτούν απόλυτη ευελιξία και η ειδική ομάδα μας είναι εκεί για να συμμορφωθεί με τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης τις ακόλουθες υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα:

• Παροχή όλων των υπηρεσιών μεταφοράς εμπορευμάτων

• Ρύθμιση όλων των τελωνειακών διατυπώσεων

• Συντονισμός της ασφάλειας του έργου

• Εξασφαλίζει όλες τις διαδικασίες συλλογής και συσκευασίας

• Παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού και προσωπικού

• Online παρακολούθηση του έργου

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων