Μεταφορές Ζώων

___

Εισαγωγή ζώων

Το ζώο σας φτάνοντας αεροπορικώς μεταφέρεται με κλιματιζόμενο όχημα άμεσα σε ειδικό χώρο, για ζώα, της αεροπορικής εταιρείας. Πρόκειται για τη πιο σύγχρονη μονάδα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στα ζώα ανέσεις και σωστό περιβάλλον διαβίωσης. Αυτός ο χώρος προστατεύεται από κάμερες παρακολούθησης, η είσοδος του οποίου επιτρέπεται σε εξουσιοδοτημένο και μόνο προσωπικό. Όσο είναι εκεί το ζώο σας θα είναι ασφαλές και θα του χορηγείται νερό και ιατρικές εξετάσεις, εφόσον απαιτούνται. Διαθέτουμε όλα τα είδη κλουβιών, ή ειδικά κουτιά με ατομικά ρυθμιζόμενη θερμοκρασία ανάλογα το είδος του ζώου που μεταφέρουμε.

Εξαγωγή ζώων

Εξάγουμε τα ζώα σας σε όλες σχεδόν τις περιοχές του κόσμου, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και τους κανονισμούς των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών.
Προσφέρουμε υπηρεσία pickup εντός της ΕΕ και σε άλλες χώρες σύμφωνα με το αίτημά σας.
Προαιρετικά, χειριζόμαστε κάθε είδους εκτελωνισμό για τη μεταφορά του ζώου σας.
Προσφέρουμε επίσης ένα home-to-home -υπηρεσία διαθέσιμη για τις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Συνεργαζόμαστε με εταιρίες που διαθέτουν οχήματα τα οποία έχουν εγκριθεί για τη μεταφορά ζώων.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων