Αεροπορικές Μεταφορές

___

Η μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ που δείχνουμε στις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας, ώστε να διασφαλίσουν τα εμπορεύματά τους, είναι τα βασικά κριτήρια, που οδηγούν ολοένα και περισσότερους πελάτες να εμπιστεύονται τα φορτία τους στην εταιρεία μας.

Για οποιοδήποτε φορτίο, από και προς οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών μας, προωθώντας κάθε εμπόρευμα  πόρτα-πόρτα ή αεροδρόμιο-αεροδρόμιο.

Η λειτουργία του υποκαταστήματος μας στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την εταιρεία , που μας δίνει τη δυνατότητα  να διαχειριζόμαστε τα φορτία των πελατών μας -είτε πρόκειται για εισαγωγή είτε για εξαγωγή- σε «χρόνο μηδέν» και με συνεχή εποπτεία του συνόλου των διαδικασιών, από εξειδικευμένα στελέχη.

Δεν είναι τυχαίο, που ένας πολύ μεγάλος αριθμός διεθνών καλλιτεχνικών σχημάτων μας εμπιστεύονται  τη μεταφορά του εξειδικευμένου και ευαίσθητου εξοπλισμού τους, από και προς τους προορισμούς των περιοδειών τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μερικά από αυτά τα καλλιτεχνικά σχήματα είναι: BBC Orchestra, Berlin Philharmonic, Cologne Orchestra, Dresden Orchestra, London Philharmonic, Russian Orchestra, Danish Orchestra, Rotterdam Philharmonic, Dream Theatre, Θέατρο Τέχνης, Αμφιθέατρο, Εθνικό Θέατρο, Elton John, REM, Prodigy, Rolling Stones, Ritchie Blackmore, U2, Liza Minelli, Lou Reed, Simple Minds, Blur, Diana Ross, Bryan Ferry, Guns ’n Roses, Scorpions, Simple Reds, Sting, Oasis, Apollo 440, Afro Celt,  Morcheeba και πολλά άλλα.

Ογκομετρική μετατροπή 1 m³ = 167 Kgs

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων