Εσωτερικές Μεταφορές

___

Η Εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες εσωτερικής μεταφοράς σε ανταγωνιστικές τιμές για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας προτείνει την πλέον καλύτερη λύση για τις μεταφορές σας, σε συνάρτηση με τις ανάγκες σας, μειώνοντας έτσι το μεταφορικό σας κόστος στο ελάχιστο.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει διανομές εμπορευμάτων στον νόμο Aττικής καθημερινά. Καλύπτουμε καθημερινά όλο τον νόμο Αττικής. Διαθέτουμε φορτηγά έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε χώρο συγκέντρωσης εμπορευμάτων και στη συνέχεια εκτελούμε την διανομή τους σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων μεταφορών.

Διανομές τμηματικού και ομαδικού φορτίου στις ευρύτερες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής και της Θεσσαλονίκης διενεργούνται με ειδικά φορτηγά διανομής που διαθέτουν υδραυλικές ράμπες. Περισυλλογές και παραδόσεις από τις Ελληνικές επαρχίες και τη νησιωτική χώρα εξυπηρετούνται μέσω αντίστοιχων πρακτορείων εκτός από πλήρη φορτία για τα οποία διενεργούνται άμεσες παραδόσεις.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων