Κοινωνική Συμβολή

___

Για την Εταιρεία μας, αποτελεί προτεραιότητα η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της: Κοινωνική μέριμνα, περιβάλλον, εκπαίδευση, πολιτισμός και αθλητισμός.

Η φύση του αντικειμένου των υπηρεσιών μας, μας ευαισθητοποιεί και μας φέρνει δίπλα στον άνθρωπο και μπροστά σε ζητήματα ανθρώπινης ζωής, που απαιτούν συντονισμένες, ακριβείς και άμεσες δραστηριότητες.

Στην προσπάθεια αυτή η Εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει ειδικές μεταφορές όπως για παράδειγμα τη μεταφορά ανθρωπίνου αίματος, δέρματος αλλά και οργάνων. Αυτές οι υπηρεσίες, από μόνες τους, μας τοποθετούν υψηλά στην βαθμίδα της Κοινωνικής Ευθύνης, και σκιαγραφούν την Εταιρεία μας σαν ένα κύτταρο της κοινωνίας με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα περί Κοινωνικής Συμβολής

Η Εταιρεία μας είναι μέλος στη Καλλιπάτειρα και μέλος του Οικονομικού Ελληνισμού.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων