Αιτήσεις Προσφορών

Αγαπητέ επισκέπτη,

Προς δική σας διευκόλυνση μπορείτε να συμπληρώσετε μία από τις ηλεκτρονικές μας φόρμες ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς που επιθυμείτε να μεταφερθούν τα εμπορεύματά σας ή να μας αποστείλετε ένα mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει το ταχύτερο δυνατόν μαζί σας… Για τυχόν απορίες που ενδεχομένως θα προκύψουν κατά την συμπλήρωση της φόρμας αίτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, στο mail it_dept@harlas.gr ή μπορείτε να συνομιλήσετε ζωντανά με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μας Online.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων