Κλείστε ραντεβούΣυμμετέχουμεΚαλώς ήλθατε στην Χάρλας Α.Ε.!

Όλα αυτά τα χρόνια, η Εταιρεία μας προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας, καλύπτοντας τις ανάγκες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων τους, από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταφοράς στον χώρο τους.

Η Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει, συντηρεί και βελτιώνει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο πληρεί τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015 & ISO 27001:2013 και το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο διεργασιών, διαδικασιών, πόρων και μεθόδων παρακολούθησης που αφορούν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.

H Εταιρεία μας είναι προσανατολισμένη στην σύγχρονη μεταφορική αγορά. Στηρίζεται στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη, τα οποία μεταφράζει σε απαιτήσεις, προδιαγραφές, σχέδια ποιότητας και τελικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις διεργασίες και πολιτικές που περιγράφονται στο εγχειρίδιο ποιότητας της Εταιρείας μας.


WordPress Gallery Plugin

___


ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ;

Με το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των ανταποκριτών μας παγκοσμίως, με περισσότερους από 400 συνεργάτες σε όλη την υδρόγειο, καταφέραμε να επιτύχουμε την δημιουργία ενός άμεσα ανταποκρινόμενου δικτύου, που αποσπά συνεχώς θετικότατα σχόλια από τους πελάτες μας για την ταχύτητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα διαχείρισης των φορτίων τους!

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS

___


ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

___

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιστοποίηση της HARLAS S.A με το πιστοποιητικό ΑΕΟ

Από την 10η Φεβρουαρίου 2020, η εταιρεία μας Χάρλας Α.Ε. γίνεται κάτοχος Πιστοποιητικού Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (AEOF: Πιστοποιητικό ΑΕΟ – ...
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ →

___

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στην οδική μεταφορά 1 κυβ.μέτρο αντιστοιχεί με 333 κιλά δηλαδή 1:3
Στη θαλάσσια μεταφορά 1 κυβ.μέτρο αντιστοιχεί με 1 τόνο δηλαδή 1:1
Στην αεροπορική μεταφορά 1 κυβ.μέτρο αντιστοιχεί με 167 κιλά  δηλαδή 1:6

Πολλές φορές η συσκευασία του εμπορεύματος καταλαμβάνει επί του φορτηγού αυτοκινήτου περισσότερο δάπεδο απ’ ότι θα δικαιολογούσε το πραγματικό του βάρος. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιείται ως βάση για την τιμολόγηση ο καταληφθείς χώρος δαπέδου ή το τρέχον μέτρο επί αυτοκινήτου και το οποίο υπολογίζεται με 1.750 κιλά.

Εξυπηρετούμε όλες τις χώρες του κόσμου στην αεροπορική και θαλάσσια μεταφορά.

Στην οδική μεταφορά εξυπηρετούμε Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Νορβηγία, Τσεχία, Φιλανδία, Δανία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ουκρανία, Τουρκία, Αλβανία, Βοσνία, Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο, ΠΓΜ, Μάλτα, Αγ. Μαρίνος, Λιχνενστάιν, Μονακό, Ανδόρρα, Πορτογαλία, Καζακστάν, Λευκορωσία, Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Γεωργία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Ρωσία, Ισλανδία.

Οι αποθήκες μας βρίσκονται στις παρακάτω τοποθεσίες:

1/ Θέση Άνω Φούσα (ΕΞΟΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΥ 4) Ασπρόπυργος, Τ.Κ. 19300 Τηλ:210 9648826 (1500 τ.μ.)
2/ Θέση Μαντρί Λογοθέτη ή Χάβωσι Μαγούλα | Αττικής Τηλ: 210 9648710 (5000 τ.μ.)
3/ Καποδιστρίου 24, Πειραιάς, Τ.Κ. 18531 Τηλ: 210 9648774

Είναι το ακρωνύμιο (Accord European Relatif au transport international des merchandises Dangereuses par Route) της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας σχετικά με τις Διεθνείς Μεταφορές Επικίνδυνων Εμπορευμάτων που πραγματοποιούνται οδικώς και η οποία υπογράφηκε στη Γενεύη το 1957. Σύμφωνα με το άρθρο 2 της εν λόγω Συμφωνίας, η οδική μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένα εξαιρετικά επικίνδυνα εμπορεύματα, επιτρέπεται αρκεί να υπόκειται σε συμμόρφωση με τις διατάξεις των τεχνικών παραρτημάτων Α και Β της Συμφωνίας.
Τα παραρτήματα της ADR περιλαμβάνουν διατάξεις που μεταξύ άλλων αφορούν την ταξινόμηση των εμπορευμάτων, τις διαδικασίες αποστολής, τις απαιτήσεις για την κατασκευή και τον έλεγχο των συσκευασιών, των δεξαμενών κλπ, τις συνθήκες μεταφοράς, φόρτωσης, εκφόρτωσης, διαχείρισης, τις απαιτήσεις για τα πληρώματα και το όχημα. Οι παραπάνω διατάξεις υπόκεινται σε τροποποιήσεις- επικαιροποιήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως ανά διετία). Τις νέες εκδόσεις της ADR ενσωματώνει κάθε φορά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό μορφή Οδηγίας με την οποία εναρμονίζουν το εθνικό τους δίκαιο και την οποία εφαρμόζουν τα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Ποιά είναι τα επικίνδυνα εμπορεύματα σύμφωνα με την ADR;
Οι κλάσεις των επικίνδυνων εμπορευμάτων σύμφωνα με την ADR είναι οι εξής:

Κλάση 1.0: Εκρηκτικές ουσίες και είδη
Κλάση 2.0: Αέρια
Κλάση 3.0: Εύφλεκτα υγρά
Κλάση 4.1:Εύφλεκτα στερεά, αυτενεργές ουσίες και στερεά απευαισθητοποιημένα εκρηκτικά
Κλάση 4.2: Ουσίες με πιθανότητα αυτόματης καύσης
Κλάση 4.3: Ουσίες που σε επαφή με το νερό αναδίδουν εύφλεκτα αέρια
Κλάση 5.1: Οξειδωτικές ουσίες
Κλάση 5.2: Οργανικά υπεροξείδια
Κλάση 6.1: Τοξικές ουσίες
Κλάση 6.2: Μολυσματικές ουσίες
Κλάση 7.0: Ραδιενεργά υλικά
Κλάση 8.0: Διαβρωτικές ουσίες
Κλάση 9.0: Διάφορες επικίνδυνες ουσίες και είδη

 

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων