Μεταφορές Φαρμάκων

___

Ο Ιατρικός κλάδος είναι απαιτητικός στις συνθήκες μεταφοράς των προϊόντων. Η Εταιρεία μας γνωρίζει αυτές τις απαιτήσεις και χτίζει σε καθημερινή βάση την πελατειακή της σχέση μεγιστοποιώντας και βελτιστοποιώντας την αποδοτικότητά της στην μεταφορά ιατρικού-βιολογικού υλικού με συνέπεια και ακρίβεια.

Η Εταιρεία Χάρλας, έχει δημιούργησει ειδικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα μεταφοράς φαρμάκων και βιολογικού υλικού. Η εξειδικευμένη ομάδα μας διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας βελτιώνοντας συνεχώς τις διεργασίες-διαδικασίες μιας τόσο ευαίσθητης μεταφοράς με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών μας.

Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μεταφοράς προσφέρουμε επίσης στους πελάτες μας αποθήκευση, τελωνειακές διαδικασίες και συσκευασία ιατρικού υλικού.

Η Εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων συνεργατών υποστηρίζοντας και βελτιστοποιώντας έτσι τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γνωρίζοντας το πόσο ευαίσθητη είναι η μεταφορά βιολογικού υλικού. Έτσι μπορούμε και εξασφαλίζουμε την καλύτερη διαχείριση των αναγκών της πελατειακής μας βάσης θέτοντας υψηλά standards.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών παγκοσμίως και σε συνδυασμό με το know-how που κατέχουμε, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση λύση που έχει ανάγκη τέτοιου τύπου ειδική μεταφορά. Οι διαδικασίες που έχουμε αναπτύξει είναι έτσι δομημένες έτσι ώστε να εξυπηρετούμε τέτοιου είδους φορτία ανεξάρτητα με τον τύπο, την προέλευση ή τον προορισμό τους. Πιο συγκεκριμένα η Εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της:

  • Μεταφορά Βιολογικού υλικού & Φαρμάκων σε όλο τον κόσμο
  • Μεταφορά Βλαστο-κυττάρων
  • Μεταφορά Νοσοκομειακού υλικού
  • ADR Αποστολές
  • Μεταφορά υλικού σε ελεγχόμενη θερμοκρασία
  • Έλεγχο θερμοκρασίας καθ΄όλη τη διάρκεια της μεταφοράς, διαχείρισης και αποθήκευσης του ιατρικού υλικού.
  • Συνδυασμένη μεταφορά για καλύτερη εξυπηρέτηση

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων