Θαλάσσιες Μεταφορές

___

Σε όλα τα μήκη των θαλασσών προσφέρουμε άριστη ποιότητα σε υπηρεσίες container-SAVE TIME AND MONEY-.

Συνδυάζουμε μέσω πιστοποιημένων διαδικασιών την τεχνογνωσία που διαθέτουμε με τη προσωπική εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας μέσα σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών.

Όσον αφορά στην εισαγωγή-εξαγωγή ναυτιλιακού, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε LCL, FCL, Break Bulk, και Hazardous Goods. Χάρη στην άψογη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες, παρέχουμε στους πελάτες μας ένα λεπτομερές διάγραμμα υπηρεσιών, όσον αφορά στον χρόνο διέλευσης, τα έξοδα φόρτωσης (εφόσον αυτά διαφέρουν από ναυτιλιακή σε ναυτιλιακή εταιρεία) και εξασφαλίζουμε ότι το εκάστοτε εμπόρευμα θα παραδοθεί και θα παραληφθεί χωρίς την παραμικρή ζημιά ή αλλοίωση.

Ογκομετρική μετατροπή 1 m³ = 1000 Kgs

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων