Καριέρα

___

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα πατώντας πάνω στην

Αίτηση Βιογραφικού.

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την πορεία του βιογραφικού σας.
Διαδικασία Βιογραφικού
Το βιογραφικό σας σημείωμα προωθείται αυτόματα μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας στο αρμόδιο τμήμα. Θα ειδοποιηθείτε για τη πορεία του, μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς. Σημειώστε τον κωδικό θέσης για τον οποίο ενδιαφέρεστε, διότι θα σας χρειαστεί κατά την διάρκεια συμπλήρωσης του βιογραφικού σας μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.

Στέλεχος Αεροπορικών Μεταφορών (ΚΩΔ. ΣΑΜ180112)

Στέλεχος Ναυτιλιακών Μεταφορών (ΚΩΔ. ΣΝΜ181312)

Στέλεχος Οδικών Μεταφορών (ΚΩΔ. ΣΟΜ181512)

Στέλεχος Πωλήσεων Μεταφορών (ΚΩΔ. ΣΠΜ181612)

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων