Μεταφορές Στρατιωτικού Υλικού

___

Η στρατιωτική εφοδιαστική αλυσίδα περιλαμβάνει προσεκτικό σχεδιασμό, ασφαλή μεταφορά σε παγκόσμια κλίμακα. Οι υπηρεσίες μεταφοράς για το στρατό περιλαμβάνουν επίσης τη διαχείριση των έργων μεταφοράς βαρέων και ειδικών μεταφορών, κάτω από αυστηρές προθεσμίες.

Χειριζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή στρατιωτικού υλικού, παρέχοντας υπηρεσίες πόρτα σε πόρτα και βοήθεια σε όποιο ζήτημα προκύψει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών μας, το έμπειρο, αξιόπιστο και διαβαθμισμένο προσωπικό, η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι άδειες που κατέχουμε μας δίνουν το προβάδισμα για την εκτέλεση μεγάλων στρατιωτικών έργων μεταφοράς.

Επιπλέον, προσφέρουμε τις καλύτερες, ασυναγώνιστες τιμές στην αγορά και είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε σε κάθε είδους μεταφορά στρατιωτικού υλικού.

Τέλος συμμετέχουμε σε διεθνείς διαγωνιστικές διαδικασίες που προκηρύσσονται από το ΝΑΤΟ, τους Οργανισμούς του και τις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ και εκτελούμε συμφωνίες πλαίσιο για το Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία ,και συμβάσεις μεταφορών με το Στρατό.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων