ΣΤΟΧΟΣ & ΟΡΑΜΑ

___

Στόχος μας είναι η αδιάλειπτη προσφορά άψογων υπηρεσιών που βοηθούν τους πελάτες μας να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις μιας παγκοσμιοποιημένης και άκρως ανταγωνιστικής αγοράς. Μέσω των υπηρεσιών μεταφοράς, στοχεύουμε στο να θεωρούμαστε για τους πελάτες μας, ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές της προσπάθειάς τους για ανάπτυξη και επιτυχία.

Και μέσα από την επιτυχία των πελατών /συνεργατών μας στοχεύουμε στη δική μας συνεχή ανάπτυξη και επέκταση, που θα μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας σ’αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από πενήντα δύο χρόνια!

___

Όραμα μας είναι να μοιραστούμε με όλους εσάς τη χαρά της επίτευξης των αντικειμενικών μας στόχων. Μέσα από την εδραίωση του καθενός από εμάς στην κορυφή των τομέων δραστηριότητας, οραματιζόμαστε τη δημιουργία μίας πανίσχυρης σχέσης σε επαγγελματικό, αλλά κυρίως σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ επίπεδο!

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων