Μεταφορές Αποσκευών

___

Κράτηση

Μπορείτε να επικοινωνήσετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα είτε online, είτε τηλεφωνικώς.
Μέσα στην Αθήνα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην παραγγελία σας εντός 6 ωρών και εντός 24 ωρών για όλες τις άλλες τοποθεσίες εντός της Ελλάδας. Για τον υπόλοιπο κόσμο, μπορούμε να παραλάβουμε τα πράγματά σας εντός 48 ωρών. Επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία μας για να μάθετε περισσότερα.

Προετοιμασία

Το μόνο πράγμα που κάνετε είναι απλά να ετοιμάσετε τα αντικείμενά σας σαν να τα πηγαίνατε μόνοι σας στο αεροδρόμιο.
Η εταιρεία μας θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Ο αθλητικός εξοπλισμός πρέπει να βρίσκεται σε ειδικά κουτιά για την ασφάλειά του. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τα ποδήλατα, τα σκι, οι τσάντες γκολφ κ.λπ. πρέπει να βρίσκονται σε κατάλληλο δοχείο ή κουτί.

Παραλαβή

Ένας συνεργάτης της Εταιρείας μας έρχεται στο σπίτι, το γραφείο σας, το ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιο κατά την προγραμματισμένη ώρα για να συλλέξει την αποστολή σας.

Οι αποσκευές σας τυλίγονται σε ειδικά πλαστικά, ή προστατευτικές συσκευασίες και κατευθύνονται προς τον τελικό προορισμό τους. Δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε παρόντες κατά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής των αποσκευών σας.

Παράδοση

Η Εταιρεία μας παραδίδει την αποστολή σας στον προγραμματισμένο προορισμό, όπου και σας περιμένουν κατά την άφιξή σας.

Μπορείτε έτσι να ταξιδεύετε άνετα χωρίς το άγχος και την ταλαιπωρία του να έχετε μαζί σας όλες αυτές τις αποσκευές κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η Εταιρεία μας εγγυάται ότι όλες οι παραδόσεις των αποσκευών σας γίνονται στην ώρα τους. Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής η διαδικασία απλά αντιστρέφεται.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων