Μεταφορές Πολύτιμων Αγαθών

___

Όπου χρειάζεστε να αποστείλετε τα τιμαλφή σας, εμπιστευτείτε την Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές για να τα μεταφέρουμε με ασφάλεια στο προορισμό της επιλογής σας.

Η Εταιρεία μας μπορεί και μεταφέρει πολύτιμα αγαθά για λογαριασμό επιχειρηματικών πελατών της προερχόμενα από διάφορους τομείς, όπως πολύτιμα μέταλλα, εμπιστευτικά έγγραφα, ρολόγια και κοσμήματα. Η Χάρλας μεταφέρει όλα αυτά τα αντικείμενα με ασφάλεια, διακριτικό και αξιόπιστο τρόπο από πόρτα σε πόρτα, σε τακτική βάση, όπου απαιτείται.

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες οι οποίες διαθέτουν καλά εκπαιδευμένες ομάδες που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν οι ίδιοι προσωπικά και να παραδώσουν τα πολύτιμα αντικείμενά σας στον παραλήπτη τους. Καθ’ όλη την διάρκεια της μετακίνησης θα λαμβάνετε τακτικές ζωντανές ενημερώσεις έως ότου πραγματοποιηθεί η παράδοση.

___

Είτε θέλετε να μεταφέρετε μετρητά, πολύτιμα μέταλλα ή οτιδήποτε άλλο, οι υπηρεσίες μεταφοράς που διαθέτουμε σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα τιμαλφή σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια.

Ενημερώνουμε συνεχώς και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη λύση ασφάλειας μέσω καταγεγραμμένων διαδικασιών, έως ότου πραγματοποιηθεί και ολοκληρωθεί η παράδοση των αγαθών σας.

Η υπόσχεσή μας προς εσάς είναι ότι θα μεταφέρουμε το προϊόν σας επαγγελματικά, εγκαίρως και σε λογικές ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πρακτορεία που ειδικεύονται στη διαχείριση μεταφοράς τιμαλφών και όλων των ειδών μεγάλης αξίας. Μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας, οι πελάτες μας βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους, ελαχιστοποιούν τους κινδύνους και διασφαλίζουν την ασφάλεια μεταφοράς των τιμαλφών τους.

___

Οι υπηρεσίες μας στον τομέα μεταφοράς αγαθών μεγάλης αξίας επιτρέπουν στους πελάτες μας να:

• εγγυώνται την παράδοση των πολύτιμων αγαθών τους στην αρχική τους ποιότητα

• εγγυώνται ότι τα προϊόντα τους είναι ασφαλή μέχρι τον τελικό προορισμό τους

• περιορίζουν τις κινήσεις του προσωπικού τους λόγω αυτών των παραδόσεων

• διασφαλίζουν του να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα πολύτιμα αγαθά τους

• εγγυώνται τον χρόνο παράδοσης εγκαίρως και βάσει προϋπολογισμού

• Αυξήσουν την ασφάλεια μεταφοράς μειώνοντας τις ευκαιρίες για κλοπή.

Καλωσορίζουμε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε όλα αυτά και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σύντομα μαζί σας.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων