Μεταφορές Εκθεσιακών

___

Η Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα που αναλαμβάνει τη διαχείριση εκθέσεων. Περισυλλέγουμε, μεταφέρουμε και εγκαθιστάμε το υλικό μιας έκθεσης ή μιας εκδήλωσης χάρη στο ειδικευμένο προσωπικό μας. Το τμήμα διαχείρισης εκθέσεων και εκδηλώσεων της εταιρείας μας μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Συσκευάζουμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε Έργα Τέχνης, εξοπλισμό μουσικών συγκροτημάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ολοκληρωμένη υπηρεσία εκθέσεων της εταρείας αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση οποιασδήποτε έκθεσης παγκοσμίως. Σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, οι άνθρωποί μας εξασφαλίζουν τη λεπτή διαχείριση των εκθεμάτων του πελάτη, βασιζόμενοι στην τοπική τεχνογνωσία τους και την ικανότητα της για παροχή υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου, στοιχεία που συμβάλλουν στην άριστη οργάνωση όλων των εκθέσεων. Στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις, οι άνθρωποί μας υποστηρίζονται από ειδικούς επαγγελματίες της χώρας προέλευσης του εκθέτη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Διαβάστε περισσότερα…

Η Χάρλας Α.Ε. μπορεί να οργανώσει ATA Carnet για τους πελάτες της καθώς και να τους καθοδηγήσει για τις εκδηλώσεις τους και τις επαγγελματικές εκθέσεις στον τελικό προορισμό τους εγκαίρως!

Ενδεικτική λίστα διεθνών εκθέσεων στις οποίες αναλάβαμε την μεταφορά…

Έργα και ημέραι…

Διεθνής Έκθεση Sial Παρίσι Διεθνής Έκθεση Anuga Κολωνία
Οκτώβριος 2018 Σεπτέμβριος 2019
Διαβάστε περισσότερα… Διαβάστε περισσότερα…
 

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων