Μεταφορές Ελαιόλαδου

___

Η Εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στην συσκευασία και αποστολή λαδιού στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στον Καναδά και στην Αυστραλία.

Η πολυετής εμπειρία μας στη μεταφορά και εξαγωγή του ελαιολάδου και γνωρίζοντας το πόσο ευπαθές είναι το προϊόν, οδηγεί την εταιρεία μας στις πρώτες θέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης που μας δείχνουν τόσο μεγάλοι ελαιοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα, όσο και ιδιώτες.

Έχοντας ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, μας εγγυόμαστε για την ασφαλή μεταφορά του ελαιολάδου από τις αποθήκες της εταιρείας μας προς οποιοδήποτε προορισμό παγκοσμίως αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς ή οδικώς.

Λόγω του ότι το ελαιόλαδο ανήκει στις ευπαθείς ομάδες η Εταιρεία μας προκειμένου να διατηρήσει αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του, δίνεί μεγάλη προσοχή στην αποθήκευση και στη συσκευασία του.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συσκευασία ελαιολάδου και σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε το προϊόν σε ειδικά δοχεία/τενεκέδες που διαθέτουμε. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε μέσα σε ειδικές πλαστικές σακούλες και διπλά χαρτοκιβώτια για να εξασφαλιστεί η άριστη μεταφορά του προϊόντος και να διατηρηθεί αναλλοίωτο.

Η εταιρεία μας εκτός από την αποστολή λαδιού αναλαμβάνει και την διεκπεραίωση όλων των τελωνειακών διαδικασιών.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων