Σιδηροδρομικές Μεταφορές

___

Προσφέρουμε υπηρεσίες και στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών προς όλους τους σταθμούς εντός Ελλάδας, καθώς και στο εξωτερικό όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία Σκόπια και Τουρκία κτ.λ. Δίνουμε έτσι την δυνατότητα στους πελάτες μας να προσεγγίσουν καινούργιες αγορές με μειωμένο κόστος.

Πλήρες φάσμα σιδηροδρομικών μεταφορών και πολλαπλών συνδυασμένων υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, για κάθε ειδικό φορτίο, σε μια πόρτα-πόρτα φιλοσοφία, με ειδική εμπειρία και τεχνογνωσία.

Το παγκόσμιο δίκτυο πρακτόρων μας είναι διεθνές και αποτελεσματικό για την παροχή των υπηρεσιών αποστολής σιδηροδρόμων και για τη μεταφορά ειδικών φορτίων από την Ελλάδα προς κάθε Ευρωπαϊκή χώρα, προσεγγίζοντας έτσι όλη τη διεθνή αγορά.

Volumetric Conversion 1 m³ = 333 Kgs

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων