Μεταφορές Θεαμάτων Τέχνης

___

Η εταιρεία μας κατανοεί ότι οι Τέχνες του θεάματος καθοδηγούνται από  δημιουργικότητα και πάθος.

Οι διαχειριστές μιας θεατρικής παραγωγής πρέπει να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στον συνεργάτη που θα αναλάβει ένα τέτοιο έργο. Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το όραμά σας, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο είναι.

Η ειδική ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Με το παγκόσμιο δίκτυο εξειδικευμένων αντιπροσώπων και συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο, θα αξιολογήσουμε το πρόγραμμά σας και θα προτείνουμε τους καλύτερους, πιο οικονομικούς τρόπους μεταφοράς που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας είναι διαπιστευμένη να παράγει ATA Carnets και διασφαλίζει έτσι ότι το φορτίο σας θα περάσει τα τελωνεία γρηγορότερα και με λιγότερα προβλήματα. Θα σας συμβουλεύσουμε για όλες τις τελωνειακές διατυπώσεις και τις διαθέσιμες επιλογές που έχετε, για να διασφαλίσετε ότι η θεατρική σας παραγωγή δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ περιττή καθυστέρηση.

Από το 1974, έχουμε χειριστεί πολυήμερες θεατρικές και θεατρικές περιηγήσεις σε όλο τον κόσμο

•Μιούζικαλ

•Μπαλέτα

• Ορχήστρες

•Λυρική Σκηνή

Διασφαλίζουμε ακριβώς τι ταιριάζει στην περιήγηση μιας θεατρικής παράστασης σας τόσο χρονικά, όσο και οικονομικά. Έχουμε τους πόρους για να το κάνουμε να λειτουργεί σωστά για εσάς.

Η εταιρεία μας είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους μεταφορείς στον κόσμο όσον αφορά τα πολύπλοκα και ευαίσθητα στο χρόνο φορτία που σχετίζονται με το θέατρο και τις παραστάσεις γενικότερα. Διαχειριζόμαστε τα φορτία καλλιτεχνικών παραστάσεων με μοναδικό τρόπο φέροντας εις πέρας επιτυχώς όλη την διαδικασία μεταφοράς και Logistics.

Το μεταφορικό έργο με θεατρικούς θιάσους έχει πολύπλοκες διαδικασίες και απαιτεί προσωπική προσοχή όλης της ομάδας.

Όταν υλοποιούμε ένα τέτοιο έργο, η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη να φορτώσει και να μεταφέρει ένα θεατρικό θίασο σε μια πόλη, ένα λιμάνι ή ένα αεροδρόμιο. Είμαστε πράκτορες της IATA, που σημαίνει ότι μπορούμε να κατευθύνουμε το μεταφορικό έργο μέχρι το αεροδρόμιο, όπου οι παλέτες θα είναι έτοιμες για φόρτωση και εξαγωγή με ασφάλεια. Τα έγγραφα εξαγωγής και ο εκτελωνισμός για αεροπορικές, οδικές και θαλάσσιες εμπορευματικές μεταφορές θα έχουν ήδη ταξινομηθεί. Έχουμε πράκτορες σε όλο τον κόσμο, οπότε όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, θα είμαστε έτοιμοι να τον υλοποιήσουμε.

Οι καλλιτέχνες ή οι ηθοποιοί μπορούν έτσι να μετακινηθούν με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι τα «εργαλεία» τους θα είναι έτοιμα για άλλη μια παράσταση.

Η Εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών για περιοδεία καλλιτεχνών σε εκδηλώσεις χορών, ή μουσικής περιοδείας όλων των θεατρικών σκηνών και σκηνικών γενικότερα.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων