Μεταφορές Οικοσκευών

___

Η Εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με απόλυτη συνέπεια, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ασυναγώνιστες τιμές στο τομέα της μεταφοράς οικοσκευών.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας για την εκτίμηση των οικοσκευών ή των έργων τέχνης που διαθέτετε και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο μεταφοράς τους.

Ειδικές τιμές για φοιτητές και μεταφορά οικοσκευών τους πόρτα-πόρτα !

Έχοντας μεγάλη πείρα στο τομέα της μεταφοράς οικοσκευών είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να βρείτε το είδος της μεταφοράς που χρειάζεστε χωρίς να επιβαρύνουμε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Τι πρέπει να συσκευαστεί; Ποιες είναι οι ευνοϊκότερες διαδρομές; Πώς γίνεται η τιμολόγηση;

Βασικές ερωτήσεις που χρειάζονται λύση είναι: η ασφαλής μεταφορά, ο εκτελωνισμός και η ασφαλιστική κάλυψη των οικοσκευών σας. Αν οι οικοσκευές σας περιλαμβάνουν και εξοπλισμό γραφείου, εμείς αναλαμβάνουμε να το διαχωρίσουμε, να το πακετάρουμε και να το μεταφέρουμε. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας πανελλαδικά οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων