Μεταφορές Στρατιωτικού Υλικού

___

Η στρατιωτική εφοδιαστική αλυσίδα περιλαμβάνει προσεκτικό σχεδιασμό, ασφαλή μεταφορά σε παγκόσμια κλίμακα. Οι υπηρεσίες μεταφοράς για το στρατό περιλαμβάνουν επίσης τη διαχείριση των έργων μεταφοράς βαρέων ανελκυστήρων και ειδικών μεταφορών, κάτω από αυστηρές προθεσμίες. Όσον αφορά τη στρατιωτική ναυτιλία, είναι συχνά απαραίτητο να μεταφέρετε φορτίο σε απομακρυσμένους προορισμούς. Αυτές οι ειδικές μεταφορές απαιτούν την ευελιξία επιλογών μεταφοράς αεροπορικώς, οδικώς, θαλάσσιας και συχνά συνδυασμένης μεταφοράς για να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο έργο. Η μεταφορά ελικοπτέρων, δεξαμενών, μαχητικών αεροσκαφών και άλλων μεγάλων φορτίων σε όλο τον κόσμο απαιτεί τη γνώση και την εμπειρία ενός αξιόπιστου μεταφορέα.

Η εταιρεία μας έχει αποδεδειγμένο ιστορικό παράδοσης μεγάλων αποστολών εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού σε όλο τον κόσμο για τον Ελληνικό Στρατό.

Το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών μας, το έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό και η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας δίνουν το προβάδισμα για την εκτέλεση μεγάλων στρατιωτικών έργων μεταφοράς. Ο στρατός συχνά χρειάζεται να μεταφέρει και να στείλει οχήματα σε άλλη τοποθεσία. Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς στρατιωτικών οχημάτων υψηλής ποιότητας. Αυτά τα έργα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής όσον αφορά τη μετεγκατάσταση τους. Οι άδειές που έχουμε μας επιτρέπουν να στέλνουμε στρατιωτικό υλικό παγκοσμίως. Χειριζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή στρατιωτικού υλικού, παρέχοντας υπηρεσίες πόρτα σε πόρτα και βοήθεια σε όποιο ζήτημα προκύψει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Επιπλέον, σας προσφέρουμε τις καλύτερες, ασυναγώνιστες τιμές στην αγορά και είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε σε κάθε είδους μεταφορά στρατιωτικού υλικού.

Η πολυετής εμπειρία μας βοηθά να μεταφέρουμε στρατιωτικό υλικό εγκαίρως.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα διασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά ενός τέτοιου έργου. Πολλές φορές, ενδέχεται να μην παραδίδονται όλες οι αποστολές απευθείας στην στρατιωτική βάση, καθώς οι στρατιωτικοί διοικητές συνήθως δεν το επιτρέπουν. Επομένως, οι παραδόσεις θα τερματίζονται είτε μπροστά από τις πύλες είτε κοντά στην είσοδο της βάσης τους ή όπου αλλού συμφωνηθεί με την υπογραφή του έργου.

Η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί να παρέχει ποιοτική μεταφορά στον στρατό. Κάθε χρόνο, στέλνουμε διάφορους τύπους στρατιωτικού εξοπλισμού. Το παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών μας, μας επιτρέπει να παραδίδουμε στρατιωτικό υλικό στην χώρα προορισμού όπου βρίσκονται οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις ή σε λιμάνι όπου είναι εγκατεστημένη ναυτική βάση.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα συντονίσει τη στρατιωτική αποστολή μέσω του δικτύου μας, μέσω άλλων σιδηροδρομικών, οδικών, θαλάσσιων ή αεροπορικών δικτύων παρέχοντας πλήρη υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων