Μεταφορές Οικοσκευών

___

Η Εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με απόλυτη συνέπεια, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ασυναγώνιστες τιμές στο τομέα της μεταφοράς οικοσκευών.

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας για την εκτίμηση των οικοσκευών ή των έργων τέχνης που διαθέτετε και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο μεταφοράς τους.

Ειδικές τιμές για φοιτητές και μεταφορά οικοσκευών τους πόρτα-πόρτα !

Έχοντας μεγάλη πείρα στο τομέα της μεταφοράς οικοσκευών είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να βρείτε το είδος της μεταφοράς που χρειάζεστε χωρίς να επιβαρύνουμε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Τι πρέπει να συσκευαστεί; Ποιες είναι οι ευνοϊκότερες διαδρομές; Πώς γίνεται η τιμολόγηση;

Βασικές ερωτήσεις που χρειάζονται λύση είναι: η ασφαλής μεταφορά, ο εκτελωνισμός και η ασφαλιστική κάλυψη των οικοσκευών σας. Αν οι οικοσκευές σας περιλαμβάνουν και εξοπλισμό γραφείου, εμείς αναλαμβάνουμε να το διαχωρίσουμε, να το πακετάρουμε και να το μεταφέρουμε. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας πανελλαδικά οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων