Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας  & Logistics 2021

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στην 8η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδας και Logistics » που θα πραγματοποιηθεί από τις 02 έως τις 04 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

H εταιρεία Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές συμπληρώνει 52 χρόνια στο χώρο της μεταφοράς και συνεχίζει να ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση.

Προτεραιότητά μας θέτουμε την κάλυψη των αναγκών του πελάτη, δείχνοντας κατανόηση και σεβασμό.

Αξιοπιστία, ασφάλεια, ταχύτητα, συνέπεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μας.

Προτείνουμε εξατομικευμένες  λύσεις μεταφοράς σε Αεροπορικό, Θαλάσσιο και Οδικό δίκτυο, διαθέτοντας ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο ανταποκριτών παγκοσμίως (πάνω από 400).

Πρόγραμμα Έκθεσης – Ηλεκτρονική Εγγραφή Επισκεπτών

Από το 1969 μέχρι σήμερα η εταιρεία μας κατέχει δυναμική παρουσία στο χώρο της Διεθνούς Μεταφοράς και των Logistics.

Mε την Ελλάδα να αποτελεί πόλο έλξης ξένων επενδυτών και τα Logistics να είναι ένας καθοριστικός τομέας της παγκόσμιας οικονομίας, η Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές στοχεύει στην εξέλιξη, την ανάπτυξη και την στήριξη των επιχειρήσεων.

Σάββατο 02, Κυριακή 03 και Δευτέρα 04 Οκτωβρίου

από τις 10.00 έως τις 20.00

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο Hall 3, στο Stand B10 – C09, ώστε να  αναπτύξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο τονίζοντας τα οφέλη συνεργασίας.

Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Διοίκηση της εταιρείας, τα Διευθυντικά Στελέχη, τους Συμβούλους Πωλήσεων και το Ανθρώπινο δυναμικό μας. 

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων