Εσωτερικές Μεταφορές

___

Η Εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες εσωτερικής μεταφοράς σε ανταγωνιστικές τιμές για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας προτείνει την πλέον καλύτερη λύση για τις μεταφορές σας, σε συνάρτηση με τις ανάγκες σας, μειώνοντας έτσι το μεταφορικό σας κόστος στο ελάχιστο.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει διανομές εμπορευμάτων στον νόμο Aττικής καθημερινά. Καλύπτουμε καθημερινά όλο τον νόμο Αττικής. Διαθέτουμε φορτηγά έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε χώρο συγκέντρωσης εμπορευμάτων και στη συνέχεια εκτελούμε την διανομή τους σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων μεταφορών.

Διανομές τμηματικού και ομαδικού φορτίου στις ευρύτερες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής και της Θεσσαλονίκης διενεργούνται με ειδικά φορτηγά διανομής που διαθέτουν υδραυλικές ράμπες. Περισυλλογές και παραδόσεις από τις Ελληνικές επαρχίες και τη νησιωτική χώρα εξυπηρετούνται μέσω αντίστοιχων πρακτορείων εκτός από πλήρη φορτία για τα οποία διενεργούνται άμεσες παραδόσεις.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων