Μεταφορές Αποσκευών

___

Κράτηση

Μπορείτε να επικοινωνήσετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα είτε online, είτε τηλεφωνικώς.
Μέσα στην Αθήνα, μπορούμε να προχωρήσουμε στην παραγγελία σας εντός 6 ωρών και εντός 24 ωρών για όλες τις άλλες τοποθεσίες εντός της Ελλάδας. Για τον υπόλοιπο κόσμο, μπορούμε να παραλάβουμε τα πράγματά σας εντός 48 ωρών. Επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρεία μας για να μάθετε περισσότερα.

Προετοιμασία

Το μόνο πράγμα που κάνετε είναι απλά να ετοιμάσετε τα αντικείμενά σας σαν να τα πηγαίνατε μόνοι σας στο αεροδρόμιο.
Η εταιρεία μας θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Ο αθλητικός εξοπλισμός πρέπει να βρίσκεται σε ειδικά κουτιά για την ασφάλειά του. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τα ποδήλατα, τα σκι, οι τσάντες γκολφ κ.λπ. πρέπει να βρίσκονται σε κατάλληλο δοχείο ή κουτί.

Παραλαβή

Ένας συνεργάτης της Εταιρείας μας έρχεται στο σπίτι, το γραφείο σας, το ξενοδοχείο ή το κρουαζιερόπλοιο κατά την προγραμματισμένη ώρα για να συλλέξει την αποστολή σας.

Οι αποσκευές σας τυλίγονται σε ειδικά πλαστικά, ή προστατευτικές συσκευασίες και κατευθύνονται προς τον τελικό προορισμό τους. Δεν είστε υποχρεωμένοι να είστε παρόντες κατά την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής των αποσκευών σας.

Παράδοση

Η Εταιρεία μας παραδίδει την αποστολή σας στον προγραμματισμένο προορισμό, όπου και σας περιμένουν κατά την άφιξή σας.

Μπορείτε έτσι να ταξιδεύετε άνετα χωρίς το άγχος και την ταλαιπωρία του να έχετε μαζί σας όλες αυτές τις αποσκευές κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η Εταιρεία μας εγγυάται ότι όλες οι παραδόσεις των αποσκευών σας γίνονται στην ώρα τους. Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής η διαδικασία απλά αντιστρέφεται.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων