Μεταφορές Ελαιόλαδου

___

Η Εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στην συσκευασία και αποστολή λαδιού στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στον Καναδά και στην Αυστραλία.

Η πολυετής εμπειρία μας στη μεταφορά και εξαγωγή του ελαιολάδου και γνωρίζοντας το πόσο ευπαθές είναι το προϊόν, οδηγεί την εταιρεία μας στις πρώτες θέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης που μας δείχνουν τόσο μεγάλοι ελαιοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα, όσο και ιδιώτες.

Έχοντας ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, μας εγγυόμαστε για την ασφαλή μεταφορά του ελαιολάδου από τις αποθήκες της εταιρείας μας προς οποιοδήποτε προορισμό παγκοσμίως αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς ή οδικώς.

Λόγω του ότι το ελαιόλαδο ανήκει στις ευπαθείς ομάδες η Εταιρεία μας προκειμένου να διατηρήσει αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του, δίνεί μεγάλη προσοχή στην αποθήκευση και στη συσκευασία του.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συσκευασία ελαιολάδου και σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε το προϊόν σε ειδικά δοχεία/τενεκέδες που διαθέτουμε. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε μέσα σε ειδικές πλαστικές σακούλες και διπλά χαρτοκιβώτια για να εξασφαλιστεί η άριστη μεταφορά του προϊόντος και να διατηρηθεί αναλλοίωτο.

Η εταιρεία μας εκτός από την αποστολή λαδιού αναλαμβάνει και την διεκπεραίωση όλων των τελωνειακών διαδικασιών.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων