Μεταφορές Πολύτιμων Αγαθών

___

Όπου χρειάζεστε να αποστείλετε τα τιμαλφή σας, εμπιστευτείτε την Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές για να τα μεταφέρουμε με ασφάλεια στο προορισμό της επιλογής σας.

Η Εταιρεία μας μπορεί και μεταφέρει πολύτιμα αγαθά για λογαριασμό επιχειρηματικών πελατών της προερχόμενα από διάφορους τομείς, όπως πολύτιμα μέταλλα, εμπιστευτικά έγγραφα, ρολόγια και κοσμήματα. Η Χάρλας μεταφέρει όλα αυτά τα αντικείμενα με ασφάλεια, διακριτικό και αξιόπιστο τρόπο από πόρτα σε πόρτα, σε τακτική βάση, όπου απαιτείται.

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες οι οποίες διαθέτουν καλά εκπαιδευμένες ομάδες που αναλαμβάνουν να μεταφέρουν οι ίδιοι προσωπικά και να παραδώσουν τα πολύτιμα αντικείμενά σας στον παραλήπτη τους. Καθ’ όλη την διάρκεια της μετακίνησης θα λαμβάνετε τακτικές ζωντανές ενημερώσεις έως ότου πραγματοποιηθεί η παράδοση.

___

Είτε θέλετε να μεταφέρετε μετρητά, πολύτιμα μέταλλα ή οτιδήποτε άλλο, οι υπηρεσίες μεταφοράς που διαθέτουμε σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα τιμαλφή σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια.

Ενημερώνουμε συνεχώς και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη λύση ασφάλειας μέσω καταγεγραμμένων διαδικασιών, έως ότου πραγματοποιηθεί και ολοκληρωθεί η παράδοση των αγαθών σας.

Η υπόσχεσή μας προς εσάς είναι ότι θα μεταφέρουμε το προϊόν σας επαγγελματικά, εγκαίρως και σε λογικές ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πρακτορεία που ειδικεύονται στη διαχείριση μεταφοράς τιμαλφών και όλων των ειδών μεγάλης αξίας. Μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας, οι πελάτες μας βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους, ελαχιστοποιούν τους κινδύνους και διασφαλίζουν την ασφάλεια μεταφοράς των τιμαλφών τους.

___

Οι υπηρεσίες μας στον τομέα μεταφοράς αγαθών μεγάλης αξίας επιτρέπουν στους πελάτες μας να:

• εγγυώνται την παράδοση των πολύτιμων αγαθών τους στην αρχική τους ποιότητα

• εγγυώνται ότι τα προϊόντα τους είναι ασφαλή μέχρι τον τελικό προορισμό τους

• περιορίζουν τις κινήσεις του προσωπικού τους λόγω αυτών των παραδόσεων

• διασφαλίζουν του να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα πολύτιμα αγαθά τους

• εγγυώνται τον χρόνο παράδοσης εγκαίρως και βάσει προϋπολογισμού

• Αυξήσουν την ασφάλεια μεταφοράς μειώνοντας τις ευκαιρίες για κλοπή.

Καλωσορίζουμε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε όλα αυτά και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε σύντομα μαζί σας.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων