ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ FΙΑΤΑ

___

Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Είναι τιμή μας, που από το 2009, η εταιρεία Χάρλας Διεθνείς Μεταφορές ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της FIATAInternational Federation of Freight Forwarders Associations.

Η FIATA, γνωστή ως «η παγκόσμια φωνή της μεταφοράς των εμπορευμάτων και της εφοδιαστικής αλυσίδας», είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που απαρτίζεται από μέλη που εκπροσωπούν τους μεταφορείς εμπορευμάτων σε περίπου 150 χώρες. Η εταιρεία μας ως μέλος της αναλαμβάνει με αξιοπιστία και ασφάλεια κάθε μεταφορικό έργο σε εμπορεύματα και εφοδιαστικό εξοπλισμό.

Ακολουθούμε όλους τους διεθνείς κανονισμούς και πολιτικές που διέπουν τη βιομηχανία της μεταφοράς των εμπορευμάτων και των logistics. Η FIATA εργάζεται σε διεθνές επίπεδο για την εκπροσώπηση παροχών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εφοδιαστικού εμπορίου και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Μέσω των εγγράφων και των εντύπων της FIATA, του συνεδρίου, της κατάρτισης και των δημοσιεύσεων, προωθούμε τη διευκόλυνση του εμπορίου και τις βέλτιστες πρακτικές στη μεταφορά των εμπορευμάτων.

 Η FIATA αποτελείται από 109 μέλη ενώσεων και περισσότερα από 5.500 μεμονωμένα μέλη, που αντιπροσωπεύουν συνολικά έναν κλάδο 40.000 εταιρειών μεταφοράς εμπορευμάτων και Logistics παγκοσμίως.

Η FIATA έχει δεσμευτεί να εκπροσωπεί το συμφέρον των μελών της, συνεργαζόμενη ενεργά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών και άλλους διεθνείς οργανισμούς, οργανισμούς μεταφορών, παγκόσμιους εταίρους και κυβερνήσεις για την προώθηση και προστασία του συμφέροντος της βιομηχανίας. Ιδρύθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας, το 1926, και οφείλει το όνομά της στο γαλλικό της αρκτικόλεξο (Fédération Internationale des Associations de Transitaires et Assimilés).

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων