ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΑΤΑ

___

Αγαπητοί μας Συνεργάτες,

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Εταιρεία μας από το 1973 έλαβε από τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών πιστοποιητικό για την  επιτυχή ένταξη της στην οικογένεια ΙΑΤΑ.

Είμαστε από τα πρώτα πιστοποιημένα μέλη της ΙΑΤΑ έχοντας πλήρη, έγκυρη και άμεση ενημέρωση στο θέμα των τιμών όλων των αεροπορικών εταιρειών και για όλους τους προορισμούς!  Αυτή η ιδιότητα της Εταιρείας μας, της επιτρέπει να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των αερομεταφορών.

Επίσης η μεγάλη αυτή οικογένεια της ΙΑΤΑ μας οδηγεί στην καινοτομία, την ασφάλεια και τη δημιουργία υπεραξίας στην αεροπορική βιομηχανία.

Η πιστοποίηση μας ως μέλος της IATA μας παρέχει αναγνωρισιμότητα οικονομικών και επαγγελματικών ικανοτήτων και πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο αερομεταφορών των αεροπορικών εταιρειών, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες αερομεταφοράς υψηλής ποιότητας.

Ανακοίνωση

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αναφερόμαστε στα διάφορα emails που λάβατε από δήθεν συνεργάτες μας με τα ονόματα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις Christos Koufos (christoskoufos1970@gmail.com), Nikos Tsagkaris (nikolastsaga@gmail.com), Freeman-expo@outlook.com ή παραπέμποντας στον ιστότοπο  https://www.clergylaity.org/exhibitors/map  με τους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει καμιά σχέση, ούτε τούς δώσαμε ποτέ οιαδήποτε εντολή να ενεργήσουν για την εταιρεία μας.

Πρόκειται για απάτη εις βάρος της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν προσλαμβάνει υπαλλήλους για να εργάζονται εξ αποστάσεως για λογαριασμό της, όπως αναφέρουν στα emails τους οι ανωτέρω απατεώνες, ούτε καταβάλαμε οιαδήποτε αμοιβή στους ανωτέρω ή σε οιονδήποτε άλλο για να κάνει τέτοια τάχα εξ αποστάσεως εργασία για λογαριασμό μας. Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τα οιαδήποτε emails (ηλεκτρονικά μηνύματα) των ανωτέρω και να εμπιστεύεστε μόνο τα newsletters που αναρτά η εταιρεία μας στο site της αναφορικά με τις εμπορικές δραστηριότητες μας. Η εταιρεία μας πάντα στα  emails που αποστέλλει  αναγράφει στο τέλος  του μηνύματος το όνομα και επίθετο του υπευθύνου , την θέση στην εταιρεία που έχει,  το τμήμα και την επωνυμία της εταιρείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων